shape shape shape shape

O nama

Mi smo ambiciozna ekipa mladih ljudi, odlučnih u želji da decu i mlade na vreme pripremimo za četvrtu industrijsku revoluciju. Oblasti kojima se najviše bavimo su osnove programiranja, veštačke inteligencije, mašinskog učenja, sajber bezbednosti itd. Goluxland nudi kompletan program edukacije online, uči se od kuće i zahteva angažovanje polaznika od nekoliko sati nedeljno (u zavisnosti od programa), plan i program sastavljaju predavači sa višegodišnjim iskustvom.

Osnovali smo Goluxland sa vizijom da izgradimo visokotehnološko društvo u harmoniji sa prirodom, gde svaki pojedinac ima svoju šansu da se ostvari.

Naša misija je da deci i mladima prenosimo teorijsko znanje i praktične veštine koji su neophodni za Industriju 4.0. Težimo da kroz holistički pristup edukaciji insiprišemo decu i mlade da budu kreativni, solidarni i preduzimljivi.

Naš cilj je da razvijemo globalni centar u kome svako dete ima šansu da stekne znanja i veštine koji su neophodni za novu eru četvrte industrijske revolucije.


Intervju sa osnivačem Goluxland-a
Informacije o firmi

Pun naziv firme: Golux IT Education doo Beograd-Zemun
Naziv: Golux Institute of Technology
Adresa: Timočka 11, Zemun
Delatnost: Ostalo obrazovanje - 8559
Matični broj: 21509906
Poreski broj: 111610586
Web adresa: goluxland.rs
Telefon: +381 69 30 777 01
Email: office@goluxland.edu.rs

Hajde da se upoznamo